Mälarsalen stockholms danspalats

Intensivkurs – Cha cha cha/rumba 11/5

Mälarsalens danskurser bjuder in till danskurs med Tony Irving i cha cha cha/rumba den 11 maj 2014

För grundkursen i Cha cha cha och Rumba krävs inga förkunskaper. Kursen startar från grundnivå där varje moment gås igenom noga. Tanken är att du efter kursen slut ska ha fått en god insikt i dansen samt ha tillräckligt med kunnande och material för att ha riktigt kul under socialt dansande. Den här kursen passar även dig som haft ett uppehåll och vill ha uppdatering i grunderna. På denna kurs byter vi danspartner mellan varje låt.

Priset för endagskursen med Tony (inkl lunchbuffé) är 700:-/person alt 1150:-/par.

För mer info samt för att boka fullständiga kursprogram samt för mer info, klicka här!

Boka aktiviteter och artiklar