Mälarsalen stockholms danspalats

Intensivkurs Foxtrot grund, 2 april

Vill du lära dig grunderna i foxtrot över en dag? Söndag 2 april 2017 mellan kl 11.00-16.00 erbjuder Mälarsalen en intensivkurs i foxtrot grundkurs under ledning av Tony Irving.

title=

 

Har du planer på att börja dansa till våren är det här en perfekt uppladdning! Den här kursen passar även dig som haft ett uppehåll och vill ha en snabb uppdatering i grunderna eller dig som inte har möjlighet att komma loss en kväll per vecka. På denna kurs byter vi danspartner.

 

 

Under helgen kommer du lära dig grunderna i dansstilen foxtrot. Allt startar från grundnivå och vi går igenom momenten noga. Tanken är att du efter helgen ska ha fått en insikt i dansen så att du med ditt kunnande ska ha riktigt kul under socialt dansande.

 

Pris: 700:-/person eller 1250:-/par (inkl lunchbuffé)

 

För mer info samt för att boka kursen, klicka på bokningslänken nedan: