Mälarsalen stockholms danspalats

Smooth fox + smooth jive grund, 9 dec

Missa inte denna kursnyhet! Lördag den 9 december 2017 mellan kl 10.00-16.00 erbjuder Mälarsalen en intensivkurs på grundnivå i smooth fox och smooth jive under ledning av Tobias Wallin.

Tobias Wallin känd får Let´s Dance, är tillbaka på Mälarsalen och undervisar nu i kursen smooth fox + smooth jive som utgår från dansstilarna foxtrot och jive. Under dagen får du lära dig många turer och uttryck som kommer utveckla din dansteknik på flera plan. Kursen passar dig som är helt nybörjare samt även dig som haft ett uppehåll och vill ha en snabb uppdatering i grunderna. På denna kurs byter vi danspartner.

Pris: 700:-/person eller 1250:-/par (inkl lunchbuffé).

För mer info samt för att boka, klicka på bokningslänken nedan: