Mälarsalen stockholms danspalats

Danspass Rise and Shine, 16 maj

Lördag den 16 maj 2020 mellan kl 11:00-16:00 erbjuder Mälarsalen ett intensivt danspass med Cary Ylitalo.

title=

Under en heldag kommer du kunna dansa loss med enkla stegkombinationer till pulshöjande rytmer. Dansläraren Cary Ylitalo vägleder er genom dagen där ni själva sätter ribban för hur långt ni vill pusha era rörelser och uttryck. Ledordet för dagen är ”Rise and Shine” där ni bl.a. kommer få chans att lära er en hel koreografi till en pulshöjande låt.

Pris: 600:-/person. I priset ingår lunchbuffé.

Rabatterbjudande:

Efter kursen är slut finns det möjlighet för de som vill, att stanna kvar och uppträda med sin inövade koreografi, på Mälarsalens avslutningsfest som pågår samma kväll. De som går denna intensivkurs, kommer därför erbjudas möjlighet att köpa en kombinationsbiljett med både kurs och middagsbiljett för ett rabatterat pris. Se separat aktivitet “Kombi: Danspass + avslutningsfest” för att läsa mer och köpa detta erbjudande.

För mer info samt för att boka, klicka på bokningslänken nedan: