Mälarsalen stockholms danspalats

Foxtrot(5h) + modern fox (1h) grund, 17 maj

Vill du lära dig dansa foxtrot över en heldag? 17 maj 2020 mellan kl 10:00-16:00 erbjuder Mälarsalen en intensivkurs på grundnivå i foxtrot (+modern foxtrot) under ledning av Tony Irving + Alena Vitcan.

(Den här kursen har bytt datum från 26 april till 17 maj pga Coronaviruset.)
Kursen passar dig som är helt nybörjare i foxtrot samt även dig som haft ett uppehåll och vill ha en snabb uppdatering i grunderna. Allt startar från grundnivå och vi går igenom momenten noga. Tanken är att du efter dagen ska ha tillräckligt med kunnande för att ha riktigt kul under ditt sociala dansande. På denna kurs byter vi danspartner efter danslärarens anmodan.

Schemauppdelning:
10:00-14:45 Foxtrot grundkurs
15:00-16:00 Anpassa din foxtrot till modern foxtrot (mer info i kursbeskrivningen)

Pris: 750:-/person eller 1350:-/par (inkl lunchbuffé). För mer info samt för att boka, klicka på bokningslänken nedan: