Mälarsalen stockholms danspalats

Fria träningskvällar omg 2

När du köper en 7-veckorskurs med start 3-4 maj ingår fritt tillträde till vår populära söndagsträning. Första tillfället söndag den 3 maj är gratis för alla! Med anledning av Coronoaviruset har Mälarsalens danskurser flyttat fram vårens andra kursstart till 3-4 maj 2020. Kurserna (och träningskvällarna) pågår i 7 veckor t.o.m 14-15 juni 2020. 

På söndagar kl 19:25-21:00 har vi träningskvällar, gratis för dem som går en pågående 7-veckorskurs under samma period! Söndagsträningen är perfekt för dig som vill träna mer eller bara dansa för nöjes skull. Så oavsett vilken nivå du innehar, går det utmärkt att komma till träningskvällen och du behöver inte ha någon partner med dig. Träningskvällarna förbokas ej.

OBS! Under våren spelas det olika temamusik varje vecka. (Det kommer således alltid finnas ett bugg- och foxtrotgolv.) För mer information tryck på “info/boka”-knappen nedan.

Pris:

Träningskvällarna är gratis för alla som går en pågående 7-veckorskurs under samma kursperiod. Entré övriga: 100:-/person. Första träningskvällen söndag den 3 maj är det gratis för alla, oavsett om du skall gå kurs eller ej.

Insläpp:

Dörrarna till träningskvällen öppnar kl 19:00! Vänligen respektera.