Mälarsalen stockholms danspalats

Pulshöjande danspass – Latinska rytmer eller Absolut Dansmix

Fartfyllda danspass som leds utav vår instruktör Cary Ylitalo. Här dansar du själv och lär dig olika stegkombinationer som senare sätts ihop till en hel koreografi. Det här är en dansform som passar alla, fokus ligger på att du ska ha roligt.
Gunga loss till pulshöjande rytmer som ger hela kroppen en härlig träningseffekt och ökar din rörlighet. Ett nyttigt komplement för dig som dansar bugg och foxtrot och du kommer garanterat känna att du utvecklas även i pardansen efter att du gått denna kurs.

LATINSKA RYTMER: Detta är ett fartfyllt danspass som innehåller en mix av latinska rytmer och rörelser från bland annat salsa och reaggeton.

ABSOLUT DANSMIX: Dansa disco, hip hop, rock, twist, orientaliskt, och 60-tal. Minns 80-talet… Hur rörde vi oss på 90-talet? Allt i en salig blandning där du sätter din egen ribba till enkel koreografi.

Kommande/pågående kurser

Boka aktiviteter och artiklar

Specialerbjudande:

700:- för 7 gånger. Du får ett klippkort som gäller under höstterminens första kursomgång VT 1, således t o m 8 mars 2015. Om du även köper en 7-veckorskurs i någon av våra pardanser under kursomgång 1 VT 2014 så kostar denna kurs endast 550:- för 7 gånger. 950:- för 10 gånger. Du får ett klippkort som gäller under hela höstterminen 2015, t o m 4 maj 2015. Om du även köper en 7-veckorskurs i någon av våra pardanser under kursomgång 1 VT 2015 så kostar denna kurs endast 650:- för 10 gånger.

Drop in: 150:-/tillfälle.

I den här kursen ingår inga rabatterade entréer till Mälarsalens träningskvällar.

Observera att 7-gångerskort endast är giltiga under den kursomgång som kortet lösts ut. Om du köpt ett 7-gångerkort under omgång 1, är det således inte giltigt under omgång 2. 10-gångerskort som är utfärdade våren 2015 är giltiga under vårens två första kursomgångar med 4 maj 2015 som sista giltighetsdatum.

Boka aktiviteter och artiklar

Några gamla och nya låtar från Carys danspass