Mälarsalen stockholms danspalats

Pulshöjande danspass – Latinska rytmer eller Dansmix

Fartfyllda danspass som leds utav vår instruktör Cary Ylitalo. Här dansar du själv och lär dig olika stegkombinationer som senare sätts ihop till en hel koreografi. Det här är en dansform som passar alla, fokus ligger på att du ska ha roligt.
Gunga loss till pulshöjande rytmer som ger hela kroppen en härlig träningseffekt och ökar din rörlighet. Ett nyttigt komplement för dig som dansar bugg och foxtrot och du kommer garanterat känna att du utvecklas även i pardansen efter att du gått denna kurs.

LATINSKA RYTMER: Detta är ett fartfyllt danspass som innehåller en mix av latinska rytmer och rörelser från bland annat salsa och reaggeton.

DANSMIX: Dansa disco, hip hop, rock, twist, orientaliskt, och 60-tal. Minns 80-talet… Hur rörde vi oss på 90-talet? Allt i en salig blandning där du sätter din egen ribba till enkel koreografi.

Kommande/pågående kurser

Boka aktiviteter och artiklar

Specialerbjudande:

700:- för 7 gånger. Du får ett klippkort som gäller under kursomgångens sju tillfällen (då dansar man ett pass i veckan under sju veckor). Om du även köper en 7-veckorskurs i någon av våra pardanser under samma kursomgång, så kostar danspasset (7 ggr) endast 550:-. Observera att 7-gångerskort endast är giltiga under den kursomgång som kortet lösts ut. Om du köpt ett 7-gångerkort under omgång 1, är det således inte giltigt under omgång 2.

950:- för 10 gånger. Du får ett klippkort som gäller över två kursomgångar under samma termin (då kan du antingen dansa två pass i veckan vissa veckor, alternativt dansa ett pass i veckan utspritt över två kursomgångar (under samma termin). Om du även köper en 7-veckorskurs i någon av våra pardanser under samma kursomgång, så kostar danspasset (10ggr) endast 650:- för 10 gånger. Observera att 10ggr-kortet inte gäller under vårterminens tredje kursomgång och heller inte över terminerna. Ex: Ett 10ggr-kort som köps under höstterminen, gäller inte under vårterminen och vice versa.

Drop in: 150:-/tillfälle.

I den här kursen ingår inga rabatterade entréer till Mälarsalens träningskvällar.

Vad är danspass? from Mälarsalen on Vimeo.

Några gamla och nya låtar från Carys danspass