Mälarsalen stockholms danspalats

Intensivkurser + privatlektioner, ht 2020

Vill du lära dig dansa under en dag/helg? Mälarsalens danskurser erbjuder utöver de ordinarie veckorskurserna, ett endagskurser samt exklusiva privatlektioner.

Unna dig en kurs fylld av dans som ger träning, nya bekantskaper och glädje. Dans är friskvård!

 

PRIVATLEKTIONER

I denna annorlunda situation då det är svårt att bedriva vanlig kursverksamhet, kan vi erbjuda ett antal privatlektioner med Cecilia Ehrling-Danermark och Tony Irving i dansstilarna foxtrot, bugg, tango, vals, salsa, swing, chacha, rumba och showdans. Samt ett antal privatlektioner i dansstilarna bugg, foxtrot och vals med Christofer Elghorn och Gabriella Elghorn.
Pris: 1600sek/lektion (max 2 deltagare).
Finns inte ditt datum tillgängligt? Maila info@malarsalen.se och fråga om det finns möjlighet att boka.

INTENSIVKURSER

Intensivkurser passar både dig som vill lära dig en dansstil på kortare tid samt dig som inte har möjlighet att komma loss och dansa en gång i veckan vid våra veckokurser. Hösten 2020 erbjuder vi ett exklusivt antal privatlektioner med Tony Irving för 1500sek/par inkl för- och eftermiddagsfika + lunchtallrik.

 

 

 

Vänligen läs om Mälarsalens åtgärder för att minska smittspridning samt kursupplägget här >