Mälarsalen stockholms danspalats

Danskurserna ställs in

Information gällande coronaviruset och dansverksamheten. Uppdaterad information fr.o.m 2020-11-17.

Uppdaterat: 2020-11-17 kl 21:25

I måndags presenterade myndigheterna ett förslag om att allmänna sammankomster ska begränsas ytterligare. Från och med 24 november 2020 och fyra veckor framåt, får endast åtta personer delta vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Sedan tidigare gällde en begränsning för 50 personer vid offentliga sammankomster, men nu föreslår alltså regeringen ytterligare en sänkning med anledning av det ökade antalet sjukdomsfall i Covid-19.
Med anledning av detta kommer Mälarsalens danskurser ställa in pågående 5-veckorskursomgång samt kommande intensivkurs + danskväll som infaller mellan 20 november 2020 och 31 december 2020. Mälarsalens danskurser tar således uppehåll och inga kurser/aktiviteter undervisas under perioden. Läs mer vad som gäller dig och dina kurbokningar/betalningar nedan:

5-veckorskurser

* 5-veckorskurser omgång 3 start 15-17 nov: Inställt.
Parkurser:
Du och bokat och betalat din kursavgift (850:-/person) får 700:- sparat som tillgodo på din bokningsanvändare tills vidare.
Du som bokat och betalat fler än en kurs under pågående kursomgång, från 700:- tillgodo för första kursen (850:-) och sedan 550:- tillgodo för andra, tredje, fjärde kursen osv.
Tillgodohavandet återbetalas inte utan kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en kurs/aktivitet hos oss. Tillgodo är giltigt tills vidare utan sista giltighetsdatum.

Solokurs:
Du och bokat och betalat din kursavgift (750:-/person) får 700:- sparat som tillgodo på din bokningsanvändare tills vidare.
Tillgodohavandet återbetalas inte utan kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en kurs/aktivitet hos oss. Tillgodo är giltigt tills vidare utan sista giltighetsdatum.

Privatlektioner

* Privatlektioner med Cecilia Ehrling-Danermark fortgår som vanligt.
Vill ni som bokat kurs avanmäla er medverkan. Vänligen maila till info@malarsalen.se snarast möjligt så avanmäler vi er. Eventuellt inbetalt kursbelopp kommer att sparas som tillgodo på respektive bokningsanvändare tills vidare utan sista giltighetsdatum. Tack för din förståelse och samarbete!

Intensivkurser

* West coast swing, 6 december: Inställt.
Alla som bokat och betalat sin kursavgift, kommer att avanmälas och pengarna som är inbetalda kommer att sparas som tillgodo på respektive bokningsanvändare. Tillgodo är giltigt tills vidare (utan sista giltighetsdatum) och kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en aktivitet hos oss. Tack för din förståelse och samarbete!

Danskväll 5 december

* Danskväll till Casanovas + DJ Markus Rosendahl: Inställt.
Alla som bokat och betalat sin aktivitetsavgift, kommer att avanmälas och pengarna som är inbetalda kommer att sparas som tillgodo på respektive bokningsanvändare. Tillgodo är giltigt tills vidare (utan sista giltighetsdatum) och kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en aktivitet hos oss. Tack för din förståelse och samarbete!

Vi uppdaterar denna hemsida så snart vi vet mer.

Våren 2021

Hur det blir med vårens kurser/aktiviteter meddelas i mitten/slutet av januari 2021.