Mälarsalen stockholms danspalats

Intensivkurser + privatlektioner, vt/ht 2021

Vill du lära dig dansa under en dag/helg? Mälarsalens danskurser erbjuder utöver de ordinarie veckorskurserna, ett endagskurser samt exklusiva privatlektioner.

Unna dig en kurs fylld av dans som ger träning, nya bekantskaper och glädje. Dans är friskvård!

PRIVATLEKTIONER

I denna annorlunda situation då det är svårt att bedriva vanlig kursverksamhet, kan vi erbjuda ett antal privatlektioner med Cecilia Ehrling Danermark i dansstilarna foxtrot, bugg, tango, vals, salsa, swing, chacha, rumba och showdans. Samt vid efterfrågan ett antal privatlektioner i dansstilen bugg med Christofer Elghorn o Johan Ekorn.
Pris: 1600sek/lektion (1-2 deltagare).
Finns inte ditt datum tillgängligt? Maila info@malarsalen.se och fråga om det finns möjlighet att boka enligt ert önskemål.

INTENSIVKURSER

Intensivkurser passar både dig som vill lära dig en dansstil på kortare tid samt dig som inte har möjlighet att komma loss och dansa en gång i veckan vid våra veckokurser. Våren 2021 hoppas vi kunna erbjuda ett exklusivt antal privatlektioner med Tony Irving för 1500sek/par inkl för- och eftermiddagsfika + lunchtallrik. Schemat uppdateras så snart vi vet mer.

Vänligen läs om Mälarsalens åtgärder för att minska smittspridning samt kursupplägget här >