Mälarsalen stockholms danspalats

Intensivkurser + privatlektioner, vt/ht 2021

Vill du lära dig dansa på en dag? Mälarsalens danskurser erbjuder utöver veckorskurser, exklusiva endagskurser samt privatlektioner.

Unna dig en kurs fylld av dans som ger träning, nya bekantskaper och glädje. Dans är friskvård!

PRIVATLEKTIONER

Motion och glädje är viktigt för folkhälsan, även mitt i en pandemi! För att möta alla danssugna människors önskemål om kursverksamhet, fortsätter vi att erbjuda privatlektioner där du och din partner kan lära er dansa från grunden eller utvecklas på er fortsättningsnivå med Christofer Elghorn, Johan Ekorn + Anders Holmsten. Christofer och Johan undervisar i bugg, foxtrot + vals samt Anders undervisar i salsa och bachata.
Pris: 1600sek/lektion (1-2 deltagare).
Finns inte ditt datum tillgängligt? Maila info@malarsalen.se och fråga om det finns möjlighet att boka enligt ert önskemål.

INTENSIVKURSER

Intensivkurser passar både dig som vill lära dig en dansstil på kortare tid samt dig som inte har möjlighet att komma loss och dansa en gång i veckan vid våra veckokurser. Våren 2021 erbjuder ett exklusivt antal intensivkurser med Tony Irving för 1500sek/par inkl för- och eftermiddagsfika + lunchtallrik. Schemat uppdateras löpande

Vänligen läs om Mälarsalens åtgärder för att minska smittspridning samt kursupplägget här >