Mälarsalen stockholms danspalats

Träningskvällar omg 1, vt 2022

När du köper en 7-veckorskurs med start 30-31 januari 2022 erbjuds du och din partner gratis inträde till 7 träningskvällar under pågående kursomgång. Förbokning krävs!
Träningstillfällena är perfekt för er som vill träna mer, eller bara dansa för nöjes skull. Observera att partnerbyten är frivilligt och att träningslokalen är obemannad. Det är mao en spellista som sköter musiken. Samtliga träningskvällar måste förbokas och det är begränsat antal platser. Först till kvarn! Observera att Mälarsalen inte ansvarar för att fördelningen är jämn.

Under kursomgång 1, VT 2022 kommer vi erbjuda dubbla träningsgolv på söndagar kl 19:40-21:05. I mån av plats även ett träningsgolv på vissa måndagar. På söndagar kommer ett golv vara bugg- och foxtrotmusik och det andra golvet vara varannan vecka lindyhopmusik och varannan vecka salsamusik.

Beslut och schema gällande träningsgolv på måndagar kommer inom kort.

Pris:

Alla som går en 7-veckorskurs får tillträde till 7 träningskvällar gratis under samma kursperiod. Entré övriga: 100:-/person. 

Insläpp:

I samband med insläppet behöver du visa giltigt ID samt giltigt covidbevis för våra värdar/värdinnor. Därefter ber vi dig uppge ditt för- och efternamn så prickar vi av dig

Covidbevis:

Med anledning av rådande restriktioner inför Mälarsalens danskurser krav på covidbevis (två doser) vid alla aktiviteter. Covidbeviset måste medföras vid samtliga aktivitetstillfällen tillsammans med giltigt ID. Vid avsaknad av dessa nekas du inträde.
Vid eventuella lättnader i restriktionerna, kan kravet om covidbevis hävas/justeras. Om så blir fallet, kommer Mälarsalen meddela detta på vår hemsida.
För information kring hur du skaffar ett covidbevis, vänligen följ länken: www.covidbevis.se
OBS! Negativt antigentest/PCR-test ersätter inte covidbeviset.

Bokningen för träningskvällarna öppnar 24 januari 09:00.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade