Mälarsalen stockholms danspalats

Bröllopsvals (parkurs) grund, 16 maj

Ska du och din partner gifta er i sommar, eller ska ni delta som bröllopsgäst? Då är den här grundkursen i bröllopsvals, lördag 16 maj 2020 mellan kl 10:00-12:30, något för er!

(Med anledning av Coronoaviruset har Mälarsalens danskurser flyttat fram denna kurs från april till 16 maj 2020.)

2020-04-19
Mälarsalen har i dagarna gjort en riskbedömning utifrån Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg och har där kommit fram till att intensivkursen i bröllopsvals grundkurs (parkurs), kan genomföras såsom planerat den 16 maj kl 10:00-12:30. Vi har ett begränsat antal deltagare (max 20 par) på kursen och med tanke på den avskildhet vi har att erbjuda med vår rymliga lokal (600 kvm), samt det faktum att det är en renodlad parkurs utan partnerbyte, bör risken för smittspridning vara begränsad. Mail till samtliga deltagare som bokat denna bröllopsvalskurs har skickats ut och de som på något sätt hör till en riskgrupp eller påvisar sjukdomssymtom har ombets att avboka sitt deltagande.
Mälarsalen ser mycket allvarligt på viruset Covid-19, så säkerhet och hälsa för våra kursdeltagare, lärare och värdinnor har högsta prioritet, vilket medför att Mälarsalen kan ändra sitt beslut om myndigheterna påvisar detta. All uppdatering sker via mail samt skrivs på vår hemsida.
Vänligen följ händelseutvecklingen här >>
Vänligen läs om Mälarsalens åtgärder för att minska smittspridning här >>

Cecilia Ehrling-Danermark känd från Let´s Dance, leder förmiddagskursen i bröllopsvals som riktar sig till nybörjare samt till er som vill ha en uppfräschning i grunderna.
På den här kursen dansar du med din partner och vid kursens slut kommer ni besitta tillräckligt med kunnande för att kunna glänsa samt ha riktigt trevligt ute på dansgolvet.

Pris: 800:-/par (Ingen mat eller dryck ingår i priset)

För mer info samt för att boka, klicka på bokningslänken nedan: