Mälarsalen stockholms danspalats

Christofer Elghorn, Victoria Sundberg & Johanna Höglund

Christofer Elghorn, Victoria Sundberg och Johanna Höglund!

Christofer Elghorn har undervisat på Mälarsalen sedan tidigt 1990-tal. Han har även hållit en mängd kurser och träningar runt om i landet samt är en flitigt anlitad instruktörsutbildare. Christofer tävlingsdansade i drygt tio år, med en VM-finalplats i Seefeld 2004 som främsta merit, men placerade för några år sedan tävlingsskorna på hyllan och är vid sidan om instruktörsuppdragen numera även domare i dans. Han brinner för att göra människor som kommer till kurserna på gott humör, Christofers motto: Teknik och turer är förstås jätteviktigt, men poängen med bugg är att det ska vara kul!

Victoria Sundberg började dansa bugg 2009 med ambitionen att lära sig grunderna. Men snabbt fastande hon för dansen och började snart att både träna och tävla i bugg. Vid SM i Borås 2014 gick hon och hennes partner till kvartsfinal. Victoria har hållit kurser ihop med Christofer sedan hösten 2012.
– Bugg är för mig den bästa energipåfyllningen som finns!

Johanna Lindén (fd Höglund) började dansa redan som tioåring och tog tidigt steget ut på tävlingsgolvet. Under åren har hon tävlat i bugg, dubbelbugg och boogie woogie och deltagit på flera SM. Numera ligger tävlingsskorna på hyllan och istället ägnar hon sin tid till att undervisa andra. För Johanna är dansen en enorm glädjekälla. Att se elever utvecklas och ha kul lyfter det ytterligare en nivå.
Johanna har lett danskurser ihop med Christofer sedan 2005.

Boka eller läs mer om Christofers, Victorias och Johannas danskurser här:

Boka aktiviteter och artiklar