Mälarsalen stockholms danspalats

Danskurserna öppnar igen!

Information gällande coronaviruset och dansverksamheten. Uppdaterad information fr.o.m 2021-01-26.

Uppdaterat: 2021-01-26 kl 12:00

Motion och glädje är viktigt för folkhälsan och i och med myndigheternas förtydligande av riktlinjerna kan Mälarsalen förhoppningvis öppna veckokursverksamheten från och med slutet av februari 2021!

Fortfarande gäller att säkerhet och hälsa för elever och medarbetare har högsta prioritet. Mälarsalen fortsätter därför tillämpa alla nödvändiga säkerhetsrutiner så att deltagare, personal och lärare ska känna sig trygga hos oss. Detta blir vårt sätt att att möta alla danssugna människors önskemål om kursverksamhet, men utan att tappa fokus på att minska risk för smittspridning. För dig som är frisk och utan symtom erbjuder Mälarsalen erbjuder idag privatlektioner men hoppas kunna erbjuda veckokurser inom kort. Planerad kursstart av 5-veckorskurser: 28 februari – 2 mars. Preliminärt kurssläpp 19 februari kl 15:00.
Här kan du läsa mer om våra vidtagna åtgärder för att minska risk för smittspridning>

Uppdaterat: 2020-11-17 kl 21:25

I måndags presenterade myndigheterna ett förslag om att allmänna sammankomster ska begränsas ytterligare. Från och med 24 november 2020 och fyra veckor framåt, får endast åtta personer delta vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Sedan tidigare gällde en begränsning för 50 personer vid offentliga sammankomster, men nu föreslår alltså regeringen ytterligare en sänkning med anledning av det ökade antalet sjukdomsfall i Covid-19.
Med anledning av detta kommer Mälarsalens danskurser ställa in pågående 5-veckorskursomgång samt kommande intensivkurs + danskväll som infaller mellan 20 november 2020 och 31 december 2020. Mälarsalens danskurser tar således uppehåll och inga kurser/aktiviteter undervisas under perioden. Läs mer vad som gäller dig och dina kurbokningar/betalningar nedan:

5-veckorskurser

* 5-veckorskurser omgång 3 start 15-17 nov: Inställt.
Parkurser:
Du och bokat och betalat din kursavgift (850:-/person) får 700:- sparat som tillgodo på din bokningsanvändare tills vidare.
Du som bokat och betalat fler än en kurs under pågående kursomgång, från 700:- tillgodo för första kursen (850:-) och sedan 550:- tillgodo för andra, tredje, fjärde kursen osv.
Tillgodohavandet återbetalas inte utan kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en kurs/aktivitet hos oss. Tillgodo är giltigt tills vidare utan sista giltighetsdatum.

Solokurs:
Du och bokat och betalat din kursavgift (750:-/person) får 700:- sparat som tillgodo på din bokningsanvändare tills vidare.
Tillgodohavandet återbetalas inte utan kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en kurs/aktivitet hos oss. Tillgodo är giltigt tills vidare utan sista giltighetsdatum.

Privatlektioner

* Privatlektioner med Cecilia Ehrling-Danermark fortgår som vanligt.
Vill ni som bokat kurs avanmäla er medverkan. Vänligen maila till info@malarsalen.se snarast möjligt så avanmäler vi er. Eventuellt inbetalt kursbelopp kommer att sparas som tillgodo på respektive bokningsanvändare tills vidare utan sista giltighetsdatum. Tack för din förståelse och samarbete!

Intensivkurser

* West coast swing, 6 december: Inställt.
Alla som bokat och betalat sin kursavgift, kommer att avanmälas och pengarna som är inbetalda kommer att sparas som tillgodo på respektive bokningsanvändare. Tillgodo är giltigt tills vidare (utan sista giltighetsdatum) och kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en aktivitet hos oss. Tack för din förståelse och samarbete!

Danskväll 5 december

* Danskväll till Casanovas + DJ Markus Rosendahl: Inställt.
Alla som bokat och betalat sin aktivitetsavgift, kommer att avanmälas och pengarna som är inbetalda kommer att sparas som tillgodo på respektive bokningsanvändare. Tillgodo är giltigt tills vidare (utan sista giltighetsdatum) och kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en aktivitet hos oss. Tack för din förståelse och samarbete!