Mälarsalen stockholms danspalats

Danskväll till Sannex och DJ Markus Rosendahl, 10 okt

På efterfrågan från våra dansare kommer Mälarsalen arrangera en specialdanskväll lördag den 10 oktober 2020 till orkestern Sannex + DJ Markus Rosendahl. Med ett exklusivt antal platser kan vi erbjuda 4 olika spelningar där deltagarnas säkerhet och hälsa står i fokus!Lördag den 10 oktober 2020 kan du och din partner boka en plats vid någon av de totalt 4 olika spelningar som DJ Markus Rosendahl och dansbandet Sannex erbjuder vid Stockholms dansplats!

Pga rådande situation med Covid-19 har vi fått omarbetat upplägget för de traditionella danskvällarna som normalt brukar locka hundratals deltagare. Med myndigheternas vidhållande om restriktioner på 50 deltagare, så har vi tillsammans med dansbandet kommit överens om att dela upp danskvällen i 4 spelningar för att kunna erbjuda fler än 50 personer att komma och dansa till livemusik. För många är dansen den enda motionsform de utövar och i tider som dessa tycker vi att det är viktigare än någonsin att stimulera våra dansares rörelse och sociala tillhörighet. Med noga genomtänkt upplägg har vi utefter Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg företagit en rad åtgärder för att säkra situationen så både deltagare, personal och bandmedlemmar ska känna sig trygga hos oss. Våra generöst stora lokaler upp till dryga 600 kvm står redo för er!
Läs mer om våra vidtagna åtgärder här >

Följande spelningar erbjuds under kvällen:

Spelning 1: 16:30-18:30 (insläppet öppet kl 16:20-16:45)
Spelning 2: 18:00-20:00 (insläppet öppet kl 17:50-18:15)
Spelning 3: 19:30-21:30 (insläppet öppet kl 19:20-19:45)
Spelning 4: 21:00-23:00 (insläppet öppet kl 20:50-21:15)

Upplägg:

Varje spelning börjar med 1h dans i Nobelterrassen till DJ Markus Rosendahl som erbjuder en repertoar med välkända bugg- och foxtrotlåtar blandat med klassiska rock´n´roll-hits. Återstående timme byter vi lokal till Bankettsalen där Sannex höjer temperaturen på Stockholms kanske främsta dansgolv och underbara utsikt!

Insläpp:

In- och utpassering sker genom två olika entréer, vilket innebär att inga sällskap kommer att mötas i trapphus/hissar eller dyl.

Försäljning av mat + dryck:

Ordinarie cafeteria med barförsäljning kommer inte finnas tillgänglig, men ni kan i samband med bokningen av danskvällen, förboka Mälarsalens förfriskningspaket för 45:-/person innehållandes kaffe/te, mazarin, banan, satsumas och liten chokladbit. Detta förpackas (utom kaffe/te) i en påse och delas ut till dem som förbeställt i samband med insläppet till spelningen. Kaffe/te-buffén öppnar först 1 timme in i spelningen, således i samband med att Sannex börjar spela i Bankettsalen. (Ex. Har du bokat ”Spelning 2″(kl 18-20), så får du påsen utdelad när du kommer i entrén kl 18:00, men kaffe/te kommer du kunna fylla på i muggen först ca kl 19:00. Kaffe/te-buffén stänger 15min innan danskvällen slutar, i detta exempel således kl 19:15.)

Pris:

750:-/par (375:-/person). Vi har ingen bemannad garderob, utan ytterkläder, väskor m.m. får ni hänga upp på klädställningar inne i danslokalen och själva ha uppsyn över.
Alla i dansbandsvärlden blöder pengar och Mälarsalen är förstående för att bandens arvoden måste vara densamma oavsett hur många deltagare som gästar deras spelning. Vi ber därför om överseende med att vi inte har möjlighet att rabattera dansentrén då vi enbart har möjlighet att ta in totalt 200 personer (istället för vid en ordinarie danskväll där vi kan ta in 500-600 personer).

Bokning:

På danskvällen dansar du enbart med din partner, så bokningen sker parvis.
Vi öppnar bokningen till våra 4 spelningar, lördag 26 september kl 10:00, här. OBS! Endast förköp. Inga biljetter säljs i entrén under dansbandskvällen.:

 

Om du inte ser någon bokningslänk ovan är det ett teknisk strul hos dans.se som äger webbplattformen. De håller på att arbeta med detta och hoppas lösa problemet så snart som möjligt. Tack för ert tålamod!

Med reservation för ev. ändringar.