Mälarsalen stockholms danspalats

Gratis stöddansar- utbildning, 22 aug

Tisdag den 22 augusti 2017 går Mälarsalens stöddansarutbildning. Är du intresserad av att stöddansa vid Mälarsalens danskurser under hösten 2017? Missa då inte denna utbildning!

Stöddansarutbildningen är gratis och pågår tisdag den 22 augusti 2017 kl 18:00-20:00. Denna utbildning passar både dig som stöddansat vid våra kurser längre tid, men också dig som aldrig anmält dig till stöddansarpoolen. Denna utbildning riktar sig till både damer och herrar.

I strävan efter att uppnå en så jämn parfördelning som möjligt på våra danskurser öppnar Mälarsalens stöddansarpool upp även för damer som är intresserade av att stöddansa som förare/herre på grundkurserna.

OBSERVERA att du måste förboka din plats senast 22 augusti kl 15:00.

För mer info samt för att boka:

Om stöddansarpoolen

Mälarsalens stöddansarpool jobbar för att uppnå en så jämn fördelning som möjligt på våra kurser. Detta innebär att om det visar sig vara ett överskott av tjejer eller killar vid en viss kurs, ser stöddansarpoolen till att fylla upp med deltagare för att minska den ojämna fördelningen. Vanligtvis saknas det killar på kurserna, men det händer också att vi behöver hjälp av tjejer.

Vänligen gör en intresseanmälan om Du önskar hjälpa till som stöddansare under den kommande kursomgången (HT1) med start 3-4 september 2017. Förutsättningen för att vara stöddansare, är att du redan betalat en 7-veckorskurs som pågår under samma kursomgång (HT1). Att vara stöddansare vid Mälarsalen är gratis!

Skicka ett mail till stoddansarpoolen@malarsalen.se om du är intresserad av att hjälpa till som stöddansare under kommande kursomgång. Döp mailet till ”Stöddansare HT1” och ange i mailet:
– Vilken kurs du nu är anmälda på
– Vilken/vilka kurser du kan tänka dig att stöddansa på
– Vilken nivå du har gått kurs tidigare

Mälarsalens stöddansarpool meddelar dig sedan per mail närmare, alternativt efter kursstarten, om du antagits som stöddansare. Observera att du som uppskriven stöddansare skall kunna delta vid alla tillfällen på den kurs du anmält dig som stöddansare till.
Observera att du också som stöddansare måste kliva åt sidan om det visar sig vara alldeles för många stöddansare på plats. Betalande danskurselever går alltid före!

Tack för hjälpen!

Maila stöddansarpoolen vid ytterligare frågor.