Mälarsalen stockholms danspalats

Gratis stöddansar-utbildning, 28 aug

Onsdag den 28 augusti 2019 går Mälarsalens stöddansarutbildning. Är du intresserad av att stöddansa vid Mälarsalens danskurser under hösten 2019? Missa då inte denna utbildning!

Stöddansarutbildningen är gratis och pågår onsdag den 28 augusti 2019 kl 18:00-20:00. Denna utbildning passar både dig som stöddansat vid våra kurser längre tid, men också dig som aldrig anmält ditt intresse till stöddansarpoolen. Denna utbildning riktar sig till både förare och följare.

I strävan efter att uppnå en så jämn parfördelning som möjligt på danskurserna uppmanar Mälarsalens stöddansarpool även damer(oftast följare) att anmäla sitt intresse som stöddansande förare.

OBSERVERA att du måste förboka din plats senast 28 augusti kl 15:00.

För mer info samt för att boka:

Om stöddansarpoolen:

Mälarsalens stöddansarpool jobbar för att uppnå en så jämn fördelning som möjligt på kurserna. Detta innebär att om det visar sig vara ett överskott av följare eller förare på en viss kurs, ser stöddansarpoolen till att fylla upp med deltagare för att minska den ojämna fördelningen. Vanligtvis saknas det förare på kurserna, men det händer också att vi behöver hjälp av följare.

 

Vänligen gör en intresseanmälan om Du önskar hjälpa till som stöddansare under den kommande kursomgången (HT1) med start 1-2 september 2019. Förutsättningen för att vara stöddansare, är att du redan betalat en 7-veckorskurs som pågår under samma kursomgång (HT1). Att vara stöddansare vid Mälarsalen är gratis!

 

Skicka ett mail till stoddansarpoolen@malarsalen.se om du är intresserad av att hjälpa till som stöddansare under kommande kursomgång. Döp mailet till ”Stöddansare HT1” och ange i mailet:
– Vilken kurs du nu är anmälda på
– Vilken/vilka kurser du kan tänka dig att stöddansa på

 

Mälarsalens stöddansarpool meddelar dig sedan per mail dagarna innan kursstarten om du antagits som stöddansare. Observera att du som uppskriven stöddansare skall kunna delta vid samtliga tillfällen på den kurs du antagits som som stöddansare på (extra viktigt att du kan vara på plats första tillfället), samt att du som stöddansare måste kliva åt sidan om det visar sig vara alldeles för många stöddansare på plats. (Betalande danskurselever går alltid före!)

 

Mer information om hur stöddansaruppdraget går till, anges i antagningsmailet från Stöddansarpoolen mailar ut.

Tack för hjälpen!
Maila stöddansarpoolen vid ytterligare frågor.