Mälarsalen stockholms danspalats

GRATIS Stöddansar- utbildning, 2 sep

Varmt välkomna till Mälarsalens stöddansarutbildning 2 september 2015. Är du intresserad av att börja stöddansa vid Mälarsalens danskurser, eller är du en av dem som ofta brukar anmäla dig till stöddansarpoolen? Då är detta utbildningen för dig!

Stöddansarutbildningen är gratis och pågår onsdag den 2 september kl 18:00-20:00. Denna utbildning passar både dig som stöddansat vid våra kurser längre tid, men också dig som aldrig anmält dig till stöddansarpoolen. Denna utbildning riktar sig till både damer och herrar. I strävan efter att uppnå en så jämn parfördelning som möjligt på våra danskurser öppnar Mälarsalens stöddansarpool upp även för damer som är intresserade av att stöddansa som förare/herre på grundkurserna.

Vill du veta mer om detta, varmt välkommen på stöddansarutbildningen!

OBSERVERA att du måste förboka din plats senast 2 september kl 15:00.

För mer info samt för att boka:

Boka aktiviteter och artiklar

Om stöddansarpoolen

Mälarsalens stöddansarpool jobbar för att uppnå en så jämn fördelning som möjligt på våra kurser. Detta innebär att om det visar sig vara ett överskott av tjejer eller killar vid en viss kurs, ser stöddansarpoolen till att fylla upp med deltagare för att minska den ojämna fördelningen. Vanligtvis saknas det killar på kurserna, men det händer också att vi behöver hjälp av tjejer.

Vänligen gör en intresseanmälan om Du önskar hjälpa till som stöddansare under den kommande kursomgången (HT1) med start 13-15 september 2015. Förutsättningen för att vara stöddansare, är att du redan betalat för en 7-veckorskurs som pågår under samma kursomgång (HT1). Att vara stöddansare vid Mälarsalen är gratis!

Skicka ett mail till stoddansarpoolen@malarsalen.se om du är intresserad av att hjälpa till som stöddansare under kommande kursomgång. Döp mailet till ”Stöddansare HT1” och ange i mailet:
– Vilken kurs du nu är anmälda på
– Vilken/vilka kurser du kan tänka dig att stöddansa på
– Vilken nivå du har gått kurs tidigare

Mälarsalens stöddansarpool meddelar dig sedan per mail närmare, alternativt efter kursstarten, om du antagits som stöddansare. Observera att du som uppskriven stöddansare skall kunna delta vid alla tillfällen på den kurs du anmält dig som stöddansare till.
Observera att du också som stöddansare måste kliva åt sidan om det visar sig vara alldeles för många stöddansare på plats. Betalande danskurselever går alltid före!

Tack för hjälpen!

Maila stöddansarpoolen vid ytterligare frågor.