Mälarsalen stockholms danspalats

Johan Ekorn, Eleonor Ekorn & Hanna Nilsson

Lär känna Johan Ekorn, Eleonor Ekorn och Hanna Nilsson!

Johan Ekorn Johan Ekorn (fd Ramström) är en återkommande dansinstruktör som redan 2007 undervisade danskurser här på Mälarsalen. I flera års tid har han varit aktiv inom danssporten där han arbetar för att utveckla den framåt. Johan själv är en aktiv tävlingsdansare på elitnivå som tävlat i både bugg, boogie woogie, lindy hop, rock´n´roll och dubbelbugg. Han har deltagit i flera SM-finaler och tävlar dessutom internationellt. Johan är också en meriterad speaker och agerar gärna konferencier på danstävlingar runt om i landet. Johan är en erfaren dansinstruktör och när han får alla sina elever att släppa loss och ge järnet, trivs han som allra bäst.

Ellie Ekornär en aktiv tävlingsdansare på elitnivå. Hon tävlar i både bugg, boogie woogie, lindy hop, rock´n´roll och dubbelbugg och har deltagit i flertalet SM-finaler och internationella tävlingar. Elenor är dessutom en väldigt erfaren danslärare då hon undervisat i dans i över 10 års tid. Att få bidra till samt följa eleverna dansutveckling, är enligt Eleonor en fantastisk känsla och ett motto hon ständigt strävar efter att uppfylla.

Hanna Nilsson började dansa som sjuåring efter att ha sett en buggtävling på TV. Där fascinerades hon av att se att alla tjejer hade glittriga kjolar och i och med det var hon fast. Hanna har sedan dess testat att både träna och tävla i de flesta BRR-danserna men det har alltid varit buggen som har varit kärnan till dansglädjen. Trots att Hanna numer lägger mycket tid på sin egen dansträning så hittar hon ofta tid för att även gå ut och socialdansa.

Boka eller läs mer om Johan, Ellies och Hannas danskurser här:

Boka aktiviteter och artiklar