Mälarsalen stockholms danspalats

Kursprogram för vårens danskurser

VÅRA PÅGÅENDE/KOMMANDE KURSPERIODER:

NYHET!
Även i kristider är behovet av sociala möten och motion värdefull. Vi på Mälarsalen har därför gjort vad vi kan för att möta danssugna deltagares önskan om kursverksamhet utan att tappa vårt huvudfokus; att minska risk för smittspridning. Läs mer om vår anpassning utifrån pandemilagen och rådande restriktioner här>

KURSOMGÅNGAR 2021

* Kursomgång 1 (5-veckorskurs): 1 mars t.o.m 29 mars 2021. Kurssläpp 19 februari kl 15:00 (programmet är synligt fr.o.m kl 18 den 18 februari).
* PRELIMINÄRT: Kursomgång 2 (5-veckorskurs): 11-13 april t.o.m 9-11 maj 2021.
* PRELIMINÄRT: Kursomgång 3 (5-veckorskurs): 16-18 maj t.o.m 13-15 juni 2021.

VECKOKURSER:

5-veckorskurser 
5-veckorskurser pardans utan partnerbyte: 1700:-/par (850:-/person).
5-veckorskurser i solodans (utan partner): 750:-/person.
RABATT: Bokar du flera parkurser eller solokurser under samma 5-veckorskursomgång, kostar varje efterföljande kurs 700:-/person.
Observera! Samtliga kursbokningar är personliga och får inte överlåtas utan Mälarsalens medgivande.
Drop-in-biljetter säljes ej.

INTENSIVKURSER:

Endagskurs med Tony Irving: 1500:-/par. I priset ingår serverad lunchtallrik (välj mellan kyckling eller veg), förmiddagsfika (ostsmörgås + kaffe/te) och eftermiddagsfika (chokladboll + kaffe/te).
Drop-in-biljetter säljes ej.

PRIVATLEKTIONER:

På privatlektionerna kan max 2 personer delta. Priserna för en privatlektion är 1600:-/lektion och pågår i 45-60min. Observera att priset är densamma oavsett om det är 1 eller 2 deltagare.

BETALNING + FRISKVÅRDSPARTNERS:

Mälarsalen samarbetar med ett antal friskvårdsleverantörer. Läs mer om våra allmänna betalningsrutiner (kort/bg) samt hanteringen av friskvårdsbetalningar här >

INTEGRITETSPOLICY + BOKNINGSVILLKOR:

Ta del av Mälarsalens integritetspolicy här >
Ta del av Mälarsalens bokningsvillkor här >

KURSUTBUD VÅREN 2021

KURSOMGÅNG 1:

Motion och glädje är viktigt för folkhälsan, även mitt i en pandemi! Mälarsalen ser fortsatt allvarligt på Covid-19 och följer löpande myndigheternas pressträffar om rådande smittoläge samt eventuella beslut om kraftigare nedstängningar. Idag ger dock myndigheterna fortsatt förtroende för gym- och sportanläggningar att bedriva verksamhet i enlighet med pandemilagen, så Mälarsalen har därför beslutat att öppna upp veckokursverksamheten enligt plan. Fortfarande gäller att säkerhet och hälsa för elever och medarbetare har högsta prioritet och vi fortsätter såklart tillämpa alla nödvändiga säkerhetsrutiner så att deltagare, personal och lärare ska känna sig trygga hos oss.

Vi kommer därför till vårens första kursomgång erbjuda ett avskalat kursutbud av 5-veckorskurser enbart på måndagar. Söndagar och tisdagar pausas tills vidare.

Veckokurserna startar alltså måndag den 1 mars 2021 (t.o.m 29 mars) och vi erbjuder enbart ett fåtal kurser i dansstilarna bugg, danspass och lindy hop. (Foxtrot- och salsakurser samt fler buggkurser återkommer preliminärt till kursomgång 2.)

Kursprogrammet är synligt nedan, men kurserna släpps för bokning fredag 19 februari kl 15:00. Observera att platstillgången är strikt begränsad och det är först till kvarn. Se programmet nedan:
Läs hur vi kommer anpassa verksamheten utefter pandemilagen här>

Ser du inga kurser ovan? Boka kurser via denna länk>

Så anpassar vi kurserna till den rådande situationen. Läs mer här >

Så anpassar vi danskvällarna till den rådande situationen. Läs mer här >