Mälarsalen stockholms danspalats

Kurssläpp omg 2, vt 2022

Vårens andra 7-veckorskursomgång startar 27-28 mars 2022. Bokningen öppnar fredagen 11 mars kl 09:00.

Kursprogrammet för 7-veckorskurser VT2 2022

Under vårens andra 7-veckorskursomgång kommer vi fortsätta erbjuda kurser både med partnerbyte samt utan partnerbyte. Mälarsalen erbjuder veckokurser i dansstilarna bugg, foxtrot, danspass, och lindy hop på en rad olika nivåer. Därtill kommer vi även arrangera intensivkurser samt privatlektioner.

Vårens andra kursomgång startar 27-28 mars och pågår tom 15-16 maj 2022. Vi öppnar bokningen fredagen 11 mars kl 09:00. 

Tyvärr kommer måndagarnas foxtrotkurser utgå under omgång 2 pga brist på kurslokaler. Detta innebär dessvärre att Jenny och Daniel inte har möjlighet att hålla veckokurser denna omgång. Den 3 april kommer de däremot hålla en endagskurs i Foxtrot Tips+Trix medel + medelavancerad. Mer information hittar ni här.

Johan och Ellinor har valt att ta en paus under våren och återkommer igen efter sommaren. 

Iom att vi fortsätter med partnerbyte på många kurser, är det fortsatt möjligt för singlar att boka in sig på kurserna med partnerbyte, men observera att vi enbart antar jämna par. Du som singel kommer därför placeras på kölista och antas så snart vi kan ge dig plats. Parbokningar (en förare och en följare) antas direkt. Det är först till kvarn och begränsat antal platser!

Det kommer också vara möjligt för stöddansare/utfyllnadsdansare att anmäla sig till de kurser som har partnerbyte, dock enbart i mån av plats. Läs mer här > 

Mälarsalen firar 50år 2022! Det firar vi med 50sek rabatt på kursutbudet hela året!

Schemat blir synligt fredagen den 4 mars kl 09:00. 

Program:

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Med reservation för ev ändringar.