Mälarsalen stockholms danspalats

Kursprogram omg 1, vt 2021

5-veckorskurserna med start 1 mars 2021.

Motion och glädje är viktigt för folkhälsan, även mitt i en pandemi! Mälarsalen ser fortsatt allvarligt på Covid-19 och följer löpande myndigheternas pressträffar om rådande smittoläge samt eventuella beslut om kraftigare nedstängningar. Idag ger dock myndigheterna fortsatt förtroende för gym- och sportanläggningar att bedriva verksamhet i enlighet med pandemilagen, så Mälarsalen har därför beslutat att öppna upp veckokursverksamheten enligt plan. Fortfarande gäller att säkerhet och hälsa för elever och medarbetare har högsta prioritet och vi fortsätter såklart tillämpa alla nödvändiga säkerhetsrutiner så att deltagare, personal och lärare ska känna sig trygga hos oss.

Vi kommer därför till vårens första kursomgång erbjuda ett avskalat kursutbud av 5-veckorskurser enbart på måndagar. Söndagar och tisdagar pausas tills vidare.

Veckokurserna startar alltså måndag den 1 mars 2021 (t.o.m 29 mars) och vi erbjuder enbart ett fåtal kurser i dansstilarna bugg, danspass och lindy hop. (Foxtrot- och salsakurser samt fler buggkurser återkommer preliminärt till kursomgång 2.)

Kursprogrammet är synligt fr.o.m torsdag 18 februari kl 16:00, men kurserna släpps för bokning fredag 19 februari kl 15:00. Observera att platstillgången är strikt begränsad och det är först till kvarn. Se programmet nedan:
Läs hur vi kommer anpassa verksamheten utefter pandemilagen här>

Kursprogrammet för 5-veckorskurser VT1 2021

Kurserna startar 1 mars och pågår t.o.m 29 mars.

Så anpassar vi kurserna till den rådande situationen. Läs mer här >

Med reservation för ev. ändringar