Mälarsalen stockholms danspalats

NYHET! Bugg special, medel (parkurs) 23 juni

Mälarsalen arrangerar en intensivkurs i pardans tisdag 23 juni 2020! Bokningen öppnar fredag 12 juni kl 10:00.

För er som saknar pardans allra mest har vi nu hittat ett tillfälligt upplägg som fungerar, trots rådande omständigheter. Tisdagen den 23 juni kl 18:15-20:45 erbjuder vi intensivkursen Bugg special, medel. En parkurs för er som dansat bugg i minst ett år, men passar också er som dansat betydligt längre än så. På denna kurs kommer vår lärare Christofer Elghorn att blanda intressanta övningar med roliga figurer och du dansar alltså endast med din partner. Kursen genomförs i vår 600 kvadratmeter stora lokal och antalet platser är starkt begränsat.

Mälarsalen ser mycket allvarligt på Covid-19, varför säkerhet och hälsa för våra kursdeltagare, lärare och värdinnor har högsta prioritet. Med utgångspunkt i Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg har vi kommit fram till att denna intensivkurs kan genomföras eftersom smittorisken torde vara begränsad. Förutom att deltagarna endast dansar med sin partner och att vi tar in max 23 par i vår 600kvm luftiga lokal, så uppmanas riskgrupper att inte delta alls samt att deltagarna vid minsta sjukdomssymtom på undervisningsdagen stannar hemma. Därtill finns golvmarkeringar som uppmanar till att hålla avstånd och skyltar samt handdesinfektionsmedel som hjälper till att påminna om samt upprätthålla en god handhygien. Det är ingen annan danslektion som pågår samtidigt, innan eller efter kursen är slut, så trängsel vid in- och utpassering kommer inte att förekomma.
Ta del av Mälarsalens åtgärder för minskad smittspridning här>>

Pris: 800:-/par (400:-/person). (Nu finns det möjlighet att förköpa ett enklare fikapaket till kurspausen till rabatterat pris. Läs mer under info/boka.)