Mälarsalen stockholms danspalats

Säg ja till jämna par – gå med i stöddansarpoolen

Hjälp till som stöddansare, gratis!

Mälarsalens stöddansarpool jobbar för att uppnå en så jämn fördelning som möjligt på våra kurser. Detta innebär att om det visar sig vara ett överskott av tjejer eller killar vid en viss kurs, ser stöddansarpoolen till att fylla upp med deltagare för att minska den ojämna fördelningen. Vanligtvis saknas det killar på kurserna, men det händer också att vi behöver hjälp av tjejer.

Vänligen gör en intresseanmälan om Du önskar hjälpa till som stöddansare under den kommande kursomgången (VT1) med start 25-27 januari 2015. Förutsättningen för att vara stöddansare, är att du redan betalat för en 7-veckorskurs som pågår under samma kursomgång (VT1). Att vara stöddansare vid Mälarsalen är gratis!

Skicka ett mail till stoddansarpoolen@malarsalen.se om du är intresserad av att hjälpa till som stöddansare under kommande kursomgång. Döp mailet till ”Stöddansare VT1” och ange i mailet:
– Vilken kurs du nu är anmälda på
– Vilken/vilka kurser du kan tänka dig att stöddansa på
– Vilken nivå du har gått kurs tidigare

Mälarsalens stöddansarpool meddelar dig sedan per mail närmare, alternativt efter kursstarten, om du antagits som stöddansare. Observera att du som uppskriven stöddansare skall kunna delta vid alla tillfällen på den kurs du anmält dig som stöddansare till.
Observera att du också som stöddansare måste kliva åt sidan om det visar sig vara alldeles för många stöddansare på plats. Betalande danskurselever går alltid före!

Tack för hjälpen!

Maila stöddansarpoolen vid ytterligare frågor.

Tänkvärt för dig som stöddansar

Stöddansarens tre gyllene uppgifter:

– Göra sitt yttersta, för att så bra man kan utföra de övningar danslärarna presenterar.

– Göra så att kursen flyter smidigt genom att aktivt underlätta partnerbytena.

– Vara positiv och uppmuntrande och förmedla dansglädje till de andra eleverna.

Att känna till:

– Att vi tagit bort stöddansarmärkena eftersom det är alltför många som inte haft dem på sig.
– Att stöddansarpoolen till denna kommande kursomgång, i första hand, tar in stöddansare för att kunna anta fler damer så att det skall bli jämnt på kursen. Tyvärr kan vi dock inte styra över att folk är sjuka/borta/tar igen en missad omgång, vilket brukar leda till ojämn fördelning.
– Att betalande elever alltid har förtur på kurserna.
– Att stöddansarna själva skall vara med och uppmärksamma om fördelningen är ojämn och para ihop sig.
– Att stöddansarna måste kliva åt sidan om värdinnan uppmanar till detta.