Mälarsalen stockholms danspalats

INSTÄLLT: Salsa(5h) + rumba(1h) grund, 16 maj

Intensivkurser under ledning av Tony Irving + Alena Vitcan ställs in.

 

Uppdaterat: 2020-04-20 kl 10:35

 

Kära dansare!
Vi har märkt att det finns många danssugna personer som gärna vill återgå till socialdansgolvet, men i rådande situation är det svårt att upprätthålla en ordinarie kursverksamhet.

I hopp om att situationen skulle förbättras, beslutade vi i slutet av mars att skjuta fram kursstarten av vårens andra kursomgång med 7-veckorskurser till 3-4 maj. Mälarsalen har i dagarna gjort en riskbedömning utifrån Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg och har där kommit fram till att 7-veckorskurserna måste ställas in, med anledning av att vi inte kan säkerställa deltagarna eller våra medarbetares trygghet. Följande intensivkurser ställs också in:

• Salsa + rumba grund (16 maj)
• Danspass Rise & Shine (16 maj)
• Foxtrot + modern foxtrot grund (17 maj)

Du som bokat och betalat din kursavgift vid intensivkurserna 16-17 maj eller 7-veckorskurserna som skulle starta 3-4 maj, kommer att avanmälas och pengarna som är inbetalda kommer att sparas som tillgodo på respektive bokningsanvändare. Detta innebär att tillgodohavandet kommer dras av automatiskt på kurs- eller aktivitetsavgiften, nästa gång du bokar och blir antagen på en kurs/aktivitet hos oss. (Du som stått på kölista, kommer avanmälas kostnadsfritt.)

Skulle rådande situation ändras och myndigheterna framför lättnader i dagens restriktioner, kan nya beslut tas gällande att ev. återinföra veckokursverksamhet senare under våren/sommaren. Mälarsalen ser dock mycket allvarligt på viruset Covid-19, så säkerhet och hälsa för våra kursdeltagare, lärare och värdinnor har högsta prioritet, vilket medför att alla framtida beslut kommer övervägas med största noggrannhet. Följ beslutsutvecklingen här på vår hemsida.

Nu när Mälarsalen inte kan bibehålla ordinarie kursverksamhet finns det dock en möjlighet att boka ett mindre antal privatlektioner med någon av våra efterfrågade danslärare. Dessa lektioner kommer finnas bokningsbara på vår hemsida fr.o.m vecka 17. Det är begränsat antal platser och all bokning sker via nätet.

Beträffande intensivkursen i bröllopsvals grundkurs (parkurs), så kommer denna att genomföras såsom planerat den 16 maj kl 10:00-12:30. Vi har ett begränsat antal deltagare (max 20 par) på kursen och med tanke på den avskildhet vi har att erbjuda med vår rymliga lokal (600 kvm), samt det faktum att det är en renodlad parkurs utan partnerbyte, bör risken för smittspridning vara begränsad. Mail till samtliga deltagare som bokat denna bröllopsvalskurs har skickats ut och de som på något sätt hör till en riskgrupp eller påvisar sjukdomssymtom ombeds att avboka sitt deltagande.

Med dessa beslut har Mälarsalen företagit en del åtgärder för att säkra situationen kring undervisningen av bröllopsvalskursen samt privatlektioner. Med bifogad information önskar vi påvisa vilka åtgärder vi vidtagit för att både deltagare, värdinnor och lärare ska känna sig trygga hos oss. Läs också vilka motkrav vi ställer på er som deltagare.

Se åtgärder för att minska smittspridning här>>

Tack för er förståelse och samarbete!