Mälarsalen stockholms danspalats

Träna bugg med din partner! (nivå: forts.) (FULLBOKAD)

Ta chansen att utvecklas tillsammans med din partner med hjälp av de meriterade instruktörerna Gabriella Elghorn och Johan Ekorn! Lördag den 12 april kl 10-16.

Den här kursen är för dig som vill utveckla dina buggkunskaper tillsammans med din partner. Fokus för kursen är dansglädje och kommunikation i dansparet. Du dansar tillsammans med din partner medan instruktörerna Gabriella Elghorn och Johan Ekorn kommer med tips och råd som gör att ni utvecklas som danspar.

Den här kursen riktar sig alltså till dig och din partner som har gått buggkurs i minst en termin och som gärna också deltagit vid dansbanor eller på danskvällar. Vill du och din partner utvecklas som danspar – då är det här kursen för er. Roliga buggturer och nyttig teknik kommer blandas för att ni som par skall bli ännu bättre dansare och ta steget vidare upp mot nästa fortsättningsnivå. Observera att ni som par måste besitta grunderna väl för att ni skall kunna tillgodogöra er innehållet i denna kurs.

Tid: Lördag 12 april 2014, 10.00-16.00

Pris: endast 1150:-/par (575:-/person). Vår populära lunchbuffé ingår i kurspriset.

Instruktörer: Gabriella Elghorn är en populär och rutinerad kursledare, hon har undervisat på Mälarsalen sedan 2002. Hon har sedan början på 2000-talet hållit danskurser och instruktörsutbildningar runt om i landet. Hon är före detta tävlingsdansare, med en VM-finalplats i Seefeld 2004 som främsta merit. Gabriella är även domare i dans.
Johan Ekorn är aktiv tävlingsdansare sedan många år och tävlar såväl nationellt som internationellt med många framgångsrika resultat. Johan är dessutom meriterad kursledare sedan många år och uppskattas av sina elever för sin goda kreativitet och pedagogik.

Det är begränsat antal platser och vi tar endast in jämna par till intensivkurserna.
För att boka kursen direkt, klicka här! Eller på länken längst ner på sidan.

Eller ring 08-658 30 00.

Endagskursen är ett utmärkt komplement till våra 7-veckorskurser men även perfekt för dig som inte har möjlighet att gå på våra helg- eller 7-veckorskurser! Endagskursen är optimal för din egen utveckling vilket ger dig möjlighet att maximera er inlärning på kort tid.

Vänligen ange eventeull specialkost/kostavvikelser i meddelanderutan i samband med er bokning.

Varmt välkomna!

Boka kursen här!