Mälarsalen stockholms danspalats

Träna bugg med din partner

Välkommen till en helg där du får möjligheten att utvecklas som dansare tillsammans med din partner!
23-24 februari, kl 10-16.

Upplägget med parträning innebär att du kommer att dansa med din partner 80 % av tiden, under vissa övningar byter vi partner för att inlärningen ska bli så bra och effektiv som möjligt.

För att tillgodogöra sig kursens innehåll bör du ha god danserfarenhet och ha gått en fortsättningskurs i bugg.

Kursen undervisas med förstärkt lärarkår som kommer vara på plats för att ge mer personlig feedback.

Vi kommer att jobba med de elementära grunderna för att paret lättare ska kunna dansa med varandra samt träna på turer som utvecklar er som dansare. Under kursen använder vi filmning för att vi ska se resultatet av vår träning och på så sätt underlätta vår utveckling.

Vi har teori och pratar om hur ni som par kan undvika fällor och hur man med enkla knep gör träningen rolig och full av motivation och energi.

Helgkursen är ett utmärkt komplement till våra 7-veckorskurser men även perfekt för dig som inte har möjlighet att gå på våra 7-veckorskurser den här omgången! Intensivkursen är optimal för din egen utveckling och ger dig möjligheten att maximera din inlärning på kort tid.

Tider: 23-24 februari, kl 10.00-16.00 både lördag och söndag.
Pris: 1750:- /par. Vår populära lunchbuffé ingår i kurspriset.

Instruktör: Lars Amarald har undervisat i bugg sedan 1987 och funnits på Mälarsalen i 14 år. Han tävlingsdansade under 80- och 90-talet och gick samtidigt utbildningar hos Svenska danssportförbundet.
Ett uppskattat inslag i Lasses undervisning är hans assistenter. Cirka 8 stycken hjälplärare finns till elevernas hjälp under lektionerna, både dansandes i ringen och för att ge personlig feedback.

Läs mer och boka här!

Det är begränsat antal platser och vi tar endast in jämna par till intensivkurserna. Om du saknar partner så ställer vi dig i kö. Skicka ett mail till info@malarsalen.se eller ring 08-658 30 00.

Varmt Välkommen!