Mälarsalen stockholms danspalats

Träningskvällar omg 2, ht 2021

När du köper en 7-veckorskurs (pardans) med start 10-11 oktober ingår fritt tillträde till vår populära söndagsträning. Går ni inte en pågående kurs, kostar entrén 100:-/person.

På söndagar* kl 19:40-21:00 har vi träningskvällar, gratis för dem som går en pågående 7-veckorskurs under samma kurosmgång! Söndagsträningen är perfekt för dig som vill träna mer eller bara dansa för nöjes skull. Så oavsett vilken nivå du innehar, går det utmärkt att komma till träningskvällen och du behöver inte ha någon partner med dig. Träningskvällarna förbokas ej, det är drop-in.

OBS! Under hösten spelas det olika temamusik varje vecka. (Det kommer inte alltid finnas ett bugg- och foxtrotgolv.) För mer information tryck på ”info”-knappen nedan. *Uppehåll 24 oktober 2021 pga event.

Pris:

Träningskvällarna är gratis för alla som går en pågående 7-veckorskurs under samma kursperiod. Entré övriga: 100:-/person. Avgiften betalas med kort/swish i entrén.

Insläpp:

Vänligen ha gärna ditt antagningsbesked från kursbokningen redo at visa för värden/värdinnan i entrén för registrering. Om inte, ange för- och efternamn samt vilken kurs du är anmäld på när du kommer till entrén. 
Dörrarna till träningskvällen är öppna kl 19:20-19:55! Vänligen respektera.

Träningstillfällena är perfekt för er som vill träna mer, eller bara dansa för nöjes skull. Observera att träningslokalen är obemannad. Det är mao en spellista som sköter musiken!

Träningskvällarna förbokas ej, det är drop-in.

Se vilken temamusiken är här:

Inga aktiviteter eller artiklar hittade