Mälarsalen stockholms danspalats

Trippelkul på Mälarsalen 3/11

Den 3 november smäller det! Mälarsals Mästerskapen går av stapeln, vi firar den avslutade kursen med avslutningsfest och Mälarsalen fyller 40 år! Som grädden på moset kommer både Kindbergs och Doktor Krall, vilken kväll!

3 november är kvällen när allt roligt händer!

Mälarsals Mästerskapen är i det närmaste en tradition numer. För fjärde gången skapar vi en tävlingsatmosfär i vänskaplig anda och dansar om de fina pokalerna. Tävlingen är som vanligt en Jack’n’Jill där deltagarna anmäler sig individuellt och blir ihoplottade med en partner på dansgolvet. Det här är det roligaste som finns tycker vi på Mälarsalen och hoppas att så många som möjligt vill vara med! (Tävlingen är gratis, bara en sån sak!)

Avslutningsfesterna är uppskattade inslag i vår kursverksamhet. Där har man chansen att lära känna sina kurskamrater och inte minst äta av vår goda buffé. Till middagen är alla hjärtligt välkomna, ta chansen och bjud med nära och kära! Buffén öppnar kl 18, föranmälan krävs och sista anmälan är 31/10.

Kom och heja! Entrén är öppen under hela dagen och publik är mycket uppskattat. Det kostar som ett vanligt inträde till danskvällarna (100kr+klipp eller 200kr) och gäller för hela kvällen. Vill eller kan du av någon anledning inte själv vara med på Mälarsals Mästerskapen? Vi hoppas du kommer och hejar på i alla fall!

 

Tider under dagen:

14.30 Entrén öppnar

15.30 Sekretariatet stänger, alla deltagare måste anmält sin närvaro och fått sin nummerlapp senast 15.30.

16.00 Tävlingen startar

18.00 Middag med avslutningsfest för avslutad kursomgång

19.30 Musik spelas vid stora scenen

20.00 Kindbergs spelar på stora scenen, Doktor Krall spelar på lilla scenen fram till midnatt

21.15 Finalen hålls till livemusik

 

 

Anmäl dig till tävlingen här!

Du kan även anmäla dig till tävlingen direkt på plats 3 november. OBS! Sekretariatet stänger kl 15.30. ALLA tävlingsdeltagare måste vara på plats och ha anmält sig i sekretariatet senast kl 15.30, även de som är föranmälda.

Varmt Välkommen!